翻訳と辞書 |
Penicillium commune : ウィキペディア英語版 | Penicillium commune
''Penicillium commune'' is a fungus species of the genus of ''Penicillium'' which occurs in dry-cured meat products and cheese.〔〔(UniProt )〕〔 ''Penicillium commune'' produces the mycotoxins cyclopiazonic acid, rugulovasines, viridicatin, penitrem A, roquefortine comazaphilone A, comazaphilone B, comazaphilone C, comazaphilone D, comazaphilone E and comazaphilone F〔 ==Further reading==
* * * * * * * (www.schimmel-schimmelpilze.de )
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Penicillium commune」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|